sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Vauhdin hurmaa

Kapu sai tänään tovin vouhkata ilman loimea isolla laitumella paksussa lumessa. Fasu oli toissa päivänä samaisella laitumella "juoksemassa". Fasu yritti keskittyä tosin enemmän jäätyneiden heinätuppojen syömiseen kuin spurttailuun. Vaikka minä heiluin oransseissa haalareissani kuin heinämies ja Heidi heilutteli riimunarua ilmassa, niin ainoa mitä Kirahvista saatiin irti oli löysän oloista ravia ja laukkaa ;) 

Toista oli tänään Kapun kanssa, hyvä että ehdin riimua herralta ottaa kun sitä jo mentiin. Ja kyllä kuulkaa herra veti menemään... Häntä töttöröllä laukkaa päästä päähän, hillittömiä spurtteja, ilopukkeja ja vauhdikkaita käännöksiä. Minun kateudeksi herra päätti esittää myös erittäin komeaa lisättyä ravia, joskus kun itse olisi selässä ja saisi pojun noin tanssimaan.




Mieheke oli mukana ottamassa kuvia, ja muutama aivan mahtava otos myös saatiin aikaiseksi. On se ihana huomata että hevonen haluaa liikkua ja mielellään sen myös tekee. Ilosilmälle kun toinen on ihan innoissaa, puhisee ja puhkuu ja vetää häntä soirolla pitkin laidunta. Ja kun ei herra olis millään halunnut lopettaa, seuraavalla kerralla pitää kyllä ottaa videon pätkä niin näette kuinka virtaisa tämä mun eläkeläinen on.


 

2 kommenttia:

  1. sulle olis jenni tunustus mun blogissa! :) Ihana kapu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin, täytyypä ottaa homma haltuun... Kiitoksia <3

      Poista

Ole hyvä ja jätä kommenttisi luettuasi tämän. Piip =D