perjantai 7. joulukuuta 2012

Sairaslomalaisen paluu

Viime viikonloppuna jaettiin tuo laidun kahden herran käyttöön, ja näin ollen Kapu pääsi 3 viikon "arestin/karenssin" jälkeen isommalle laitumelle. Olis suhteellisen hankalaa saada tolpat maahan johon oli jo pakkanen päässyt puraisemaan, mutta pienen pohdinnan jälkeen saimme jäädytettyä kaksi muovitolppaa ja narut vedettyä. Kesällä uusimme kaikki eristimet, langat ja huonot aitatolpat, ja jaamme toisen ison laitumen poikien käyttöön.

Tiistaina päätin ottaa Kapun juoksutusliinan toisen päähän ja vähän katsella millä mielellä ja liikkeellä herra 3 viikon totaaliliikutuskiellon ja 2,5 kuukauden vähäisen käytön jälkeen on. Onneksi tein niin, sillä virtaa oli jantterissa kuin pienessä pitäjässä. Voin vain kuvitella millainen maastoreissu meillä olisi ollut jos minä polvileikattuna olisin hypännyt herran selkään ja lähdetty maastoon. Vauhtia siis piisasi ja hyvältä näytti jalan liike, onneksi. Laukannostot oli aika vauhdikkaat ja herra esitti myös muutaman ilopukin liinan päässä. Liikutuksen jälkeen jalka lämpesi ja turposi hitusen, mutta jalan kylmäys ja savet hoitivat tilanteen.

Eilen juoksutin Kapua lisää, ja virtaa ei ollut enää niin paljon, mutta mielellään herra edelleen likkui. Kantoi itsensä kauniisti ja laukassa oli hyvä liitovaihe. Huomenna mennään porukalla maastoon. Kapu, Fasu ja naapurista otetaan vielä mukaan Cossi. Mielenkiinnolla odotan, että millainen reissu huomenna saadaan aikaiseksi. Toivottavasti ei ole liian kylmä.



2 kommenttia:

  1. komia on kyllä sun kapu-herra! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos =) Se on kyllä niin ihuna ja komia poika että <3

    VastaaPoista

Ole hyvä ja jätä kommenttisi luettuasi tämän. Piip =D